Deprez Ferrum zorgt voor een kostenefficiënte, flexibele en scherpe toelevering van onderdelen en assemblies.

Dit kan zowel in ferro en non ferro metalen, alsook in kunststoffen. Dankzij een uitgebreid en geautomatiseerd state of the art machinepark kunnen grote series alsook proto types en speciale reeksen staalscherp uitgevoerd worden.

Integrale kwaliteitsaanpak

We leveren de gevraagde en vereiste kwaliteit voor elk product. Dankzij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem leveren we de gevraagde kwaliteit aan onze klanten.

Ingangscontrole van grondstoffen, opvolgen van materiaal certificaten, 100% controle op stukniveau en tracering tot op stukniveau aan de hand van barcodes op de onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Resulaten van proces controle en stuk controle worden standaard 3 jaar bijgehouden. Langer kan op vraag van klant.

Daarnaast beschikken we over een 3D meetbank in een geklimatiseerde ruimte waarbij uw onderdelen tot 3µ nauwkeurig gemeten kunnen worden:

  • Bereik 2250x1250x1250mm
  • Offline programmatie met 3D tekeningen
  • Zowel tasten als scannend meten met Leitz taster

Gedreven door efficiëntie

Ons team streeft er elke dag na om efficiënt te werken, hierbij zijn kennis, engagement en technische mogelijkheden cruciaal. Dankzij de gedrevenheid van onze medewerkers zijn we in staat om uw producten competitief af te werken.

Team van Deprez Ferrum

In bekwame handen

Deprez Ferrum verzorgt al meer dan 10 jaar precisiewerk voor marktleiders. We hopen het vertrouwen te ontvangen om u van dienst te mogen zijn.

Nieuwe uitdaging?

Zin om aan de slag te gaan in een bedrijf dat kostenefficiënte, flexibele en scherpe toelevering van onderdelen en assemblies verzorgt? Jouw drive en talent is precies wat we zoeken.