Deprez ferrum

Deprez Ferrum, opgericht in 2009, is een flexibele en kostenefficiënte KMO uit Ieper (België) actief in de industriële toelevering van onderdelen.

Door de doorgedreven aanpak en de technische mogelijkheden levert Deprez Ferrum aan markleiders in de industrie.

Het bedrijf is een toonvoorbeeld van goede organisatie en operationele efficiëntie door de combinatie van drie factoren:

  • gebruik van up-to-date technologieën waar deze het verschil kunnen maken
  • ontwikkelen en verwerven van technische en organisatorische kennis en maximale benutting hiervan in de processen en producten
  • benutten van IT in productieorganisatie en klantenadministratie

De kwaliteit, samen met de continue opvolging ervan, worden gegarandeerd door het integrale kwaliteitssysteem ontwikkeld door Deprez Ferrum (op maat van onze activiteiten en doelstellingen van onze klanten). Dit kwaliteitssysteem kan te allen tijde geaudit worden door onze klanten.

Met deze aanpak willen we als performant bedrijf maximaal aan de wensen van onze klanten voldoen.

Verdere verticale integratie zoals productontwikkeling en montage is mogelijk om onze toegevoegde waarde voor onze klanten te maximaliseren.

Het bedrijf is opgericht door Bruno Deprez, een jonge dynamische ondernemer met ervaring in de sector. Hij behoort eveneens tot de 4de opeenvolgende generatie die actief is in de metaalsector. Die combinatie van gedrevenheid en vakkennis/ervaring maakt van Deprez Ferrum een jong, dynamisch bedrijf met een duidelijke focus op operationele efficiëntie.

Het team

Leer ons team kennen.

Team van Deprez Ferrum